Hjem > Aktuelt > Et variert kulturprogrammet for høsten

Høstens kulturprogram

Høsten står for tur, og vi skal ha mange hyggelige kulturopplevelser her på  Nordberghjemmet. Dessverre kan vi enda ikke invitere pårørende og nærmiljøet til å delta på våre arrangement grunnet covid 19 situasjonen, men vi skal ihvertfall gjøre vårt for at beboerne skal få oppleve konserter, dans og forestillinger som lyser opp i hverdagen.

 

Aktuelt

Et variert kulturprogrammet for høsten

Førstkommende torsdag den 10. september starter vi opp med et fyrverkeri av en konsert med Gunnar GP Pedersen som mange kjenner fra den tiden han jobbet for NRK.

Gunnar har en egen evne til å få publikum med seg, og er desidert beboerenes favorittunderholder her på Nordberghjemmet. Han startet sin musikalske løpebane som "vidunderbarn" på piano og vant flere musikk-konkurranser fra han var i tolvårsalderen. Piano ble hans første instrument, men etterhvert ble han landskjent som sanger der trekkspillet var i fokus.

Andre kultur og musikkperler vi kan by på denne høsten er blant annet utdrag fra operaen "Elskovsdrikken", folkemusikk fra Bulgaria, kubansk tradisjonell musikk, flamenco, samt klassiske pianokonserter, allsang, og mye mer. Altså noe for enhver smak.

Takket være den kulturelle spaserstokken får institusjoner tilbud om kulturelle arrangement på et høyt nivå. Når en selv ikke har anledning til å gå på konserter, teater og i operaen, så kommer kulturutøverne til oss.