Hjem > Aktuelt > Kunst ønskes til Kunstutstillingen: Identitet og Felleskap

Kunstutstilling åpner 3. november på Nordberghjemmet

Torsdag 3. november kl. 18.00 åpner dørene til en litt annerledes kunstutstilling på Nordberghjemmet. Beboere, pårørende, ansatte, og frivillige har blitt invitert til å stille ut kunst i en felles utstilling i sykehjemmets festsal. Noe blir til salgs, mens noe blir kun til utstilling.

En kan fortsatt melde sin interesse for å være med på utstillingen.

Aktuelt

Kunst ønskes til Kunstutstillingen:  Identitet og Felleskap

-  Det er flere beboere som tidligere har vært kunstnere på et høyt nivå. Vi har også pårørende med kunstbakgrunn som har meldt sin interesse. Sykehjemmet har i tillegg en male og tegnegruppe som produserer litt av hvert for tiden, så dette blir utrolig spennende, forteller kultur og aktivitetslederen for sykehjemmet..

Utstillingen heter «identitet og felleskap», og varer frem til 8. desember. Det er Randi Haga som veiler kunstgruppa på Nordberghjemmet. Hun er selv kunstinteressert, og vil også stille ut noe av sitt eget. Haga er innom Nordberghjemmet ukentlig og veileder ivrige «kunstnere».

- Vi har også praksiselever fra Nydalen skole som hjelper beboere med bildekollasjer av deres livshistorier, og portretter. Her jobber vi mye med å styrke våre beboeres identitet og mimre over gode minner, forteller kultur og aktivitetslederen.

Utstillingen er sponset av trivselsmidler fra sykehjemetaten, og målet er at nærmiljøet på Nordberg, frivillige, pårørende, beboere, ansatte og studenter ved sykehjemmet felles skal få utbytte og glede av utstillingen.

Kontakt oss (pårørende, beboere, ansatte og frivillige) om dere har noe som dere vil stille ut/selge. Tak kontakt med Catrine i respsjonen mellom 09.00-13.00 hver dag, eller ring kultur og aktivitetslederen Linda på tlf: 98999729.

Alle er velkomne til Vernissage 6. november kl. 18.00. Adr: Carl Kjelsenvei 23 C. Oslo.