Hjem > Aktuelt > Lions ga over 600 tulipaner til beboerne

Tulipanfest

Beboerne på Nordberghjemmet strålte om kapp med sola da Lions Nordberg kom på døra og delte ut over 600 tulipaner. Den årlige tulipanaksjonen til Lions nasjonalt skulle godt av stabelen denne helgen.

Aktuelt

Lions ga over 600 tulipaner til beboerne

På grunn av koronarestriksjoner får ikke Lions Nordberg selge tulipaner fra butikker i nærområdet til inntekt for «Nei til narkotia». Årlig har klubben kjøpt inn tulipaner for 8500 kroner som er deres bidrag til tulipanaksjonen. Pengene brukes til forebyggende aktiviteter for barn og unge i hele landet.

- I år gir vi bort tulipanene i stedet forteller Lars Jørgen Aas, som har vært medlem av Lions Nordberg i over 35 år. Han savner Lionsmøtene  som de vanligvis har i festsalen til Nordberghjemmet, og håper at de snart kan komme tilbake og gjenoppta klubbtreffene.

Nordberghjemmet fikk de fleste av tulipanene, men alterbordet til Nordberg kirke, frivillighetssentralen, og noen andre aktører har også fått gleden av å kunne pynte opp med tulipaner denne helgen.

Beboer Randi på Nordberghjemmet ble overveldet da hun fikk en bukett med tulipaner i fanget.

- Er disse virkelige til meg. Hvordan kunne Lions vite at jeg var her undrer hun. Men gleden er stor, og hun skryter av blomstene og er tydelig beveget over den flotte gaven.

De andre beboerne lyser også opp når de får tulipaner på bordene, og en undrer seg om de kommer fra Amsterdam.

- Nei de kommer fra Lions sier en ansatt, og beboeren kan så fortelle at der var hennes mann medlem.