Hjem > Aktuelt > Populær kunstutstilling

Kunstutstilling på Nordberghjemmet

Torsdag 3. november var det vernissage på Nordberghjemmet. Kunstutstilling: Identitet og Felleskap er i sykehjemmets Festsal, og varer frem til den 8. desember.

Aktuelt

Populær kunstutstilling

Det var fullt hus under åpningen, og stemningen var god. Beboere, pårørende, ansatte, og frivillige har blitt invitert til å stille ut kunst i en felles utstilling i sykehjemmets Festsal. Noe er til salgs, mens noe blir kun til utstilling.

-         Det er flere beboere som tidligere har vært kunstnere på et høyt nivå. Vi har også pårørende med kunstbakgrunn som stiller ut. Sykehjemmet har i tillegg en male og tegnegruppe som har produsert litt av hvert, så dette er blitt en spennende utstilling, sier kultur og aktivitetslederen.

Det er Randi Haga som veiler kunstgruppa på Nordberghjemmet. Hun er selv kunstinteressert, og stiller ut noe av sitt eget. Haga er innom Nordberghjemmet ukentlig og veileder ivrige «kunstnere».

-         Vi har også praksiselever fra Nydalen skole som hjelper beboere med bildekollasjer av deres livshistorier, og portretter. Her jobber vi mye med å styrke våre beboeres identitet og mimre over gode minner, forteller kultur og aktivitetslederen.

Utstillingen er sponset av trivselsmidler fra sykehjemetaten, og målet er at nærmiljøet på Nordberg, frivillige, pårørende, beboere, ansatte og studenter ved sykehjemmet felles skal få utbytte og glede av utstillingen.