Hjem > Aktuelt > Sensommerfest med Hest

Sensommerfest

Lørdag 2. september ble en vellykket sensommerfest for beboere, frivillige, pårørende og nærmiljøet på Nordberg. Sola skinte, og det var fortsatt sommer i lufta da hesten Nordby Bonus tok med seg gjester på tur med vogn rundt på Nordberg. 

Aktuelt

Sensommerfest med Hest

Med midler fra Sykehjemsetaten, kunne Nordberghjemmet by på fest for nærmiljø og sine beboere 2. september. Festsalen var full av feststemte gjester, og Knut Olborg kom på besøk med sin helt ferske bok om Nordberg og Sogn.

Gjestene hadde æren av å være de første som fikk tak i et eksemplar av den nye boken. De ti eksemplarene forfatteren hadde med seg ble utsolgt på flekken, og det var tydelig at lokalhistorie var noe mange var opptatt av. 

Med Nordberg som tema for sensommerfesten, hadde Nordberghjemmet leid inn premiehingsten NordbyBonus med vogn. Han tok seg flere runder med gjestene rundt om på Nordberg. Tiltaket ble godt mottatt blant de fremmøtte, og det var spesielt stas for dem som satt i rullestol å få være med på en tur med hest og vogn. Her var det fysioterapeuten og daglig leder ved sykehjemmet som hjalp til med stolheis slik at alle som ville skulle får seg en tur, uansett handikap.

- Det var fryktelig moro uttrykte Paula etter turen. Hun smilte fra øre til øre og klarte ikke å få takket nok, andre hadde nok med å få tatt bilde av seg selv med hesten. Noen satt bare og nøt det fine været og smilte hver gang hesten tråkket rundt på gårdsplassen.

I Festsalen underholdt pianist Per Karang, og Nordberghjemmets venner sørget for at alle fikk velkomstbobler, kaffe, og noe å bite i.

Til slutt vanket det fine premier til noen heldige vinnere av dagens lotteri.

- Dette var svært vellykket, og veldig hyggelig fortalte beboer Bjørg, som dagen i forkant hadde hjulpet til med å lage blomsterdekorasjoner.