Hjem > Aktuelt > Verdensdagen for psykisk helse

Spre glede til andre

I forbindelse med verdensdagen for psykisk helse, fikk Nordberghjemmet besøk av 17 elever fra Nordberg skole. Elevene var i alderen 13-16 år, og rundt 30 beboere møtte opp for å være med på aktiviteter sammen med elevene.

Aktuelt

Verdensdagen for psykisk helse

Med årets tema «Noe å glede seg over» oppfordret arrangørene for verdensdagen for psykisk helse folk til å finne de små og store tingene rundt seg som gir glede for seg selv og andre. Det kan gi bedre psykisk helse i hverdagen. I den forbindelse tok Aud Johansen, en av lærerne ved Nordberg skole kontakt med Nordberghjemmet. Elevene ville gjerne være med på å glede de eldre ved sykehjemmet.

Gleden ble stor da elevene stekte vafler, spilte piano, stelte negler, og tok stoltrim sammen med beboerne. Noen valgte å bare sitte å prate sammen. 

- Jeg har det så hyggelig sammen med disse jentene at jeg ikke vil gå herfra, ytret Liv da arrangementet var over. Andre beboere lurte på om elevene snart kom på besøk igjen, for dette var hyggelig.

Elevene selv syntes de hadde hatt en hyggelig stund sammen med beboerne. De samtykket om at det hadde vært hyggelig å glede andre.