Hjem > Aktuelt > Vil du bidra med noen salgsvarer til vår julemesse?

Vil du delta på julemesse?

Julen og førjulstiden på sykehjem blir dessverre noe annerledes i år på gunn av covid 19 situasjonen, og Nordberghjemmet har lyst å gjøre det så hyggelig som overhode mulig for sine beboere. Et av tiltakene er å få i gang en julemesse. Derfor trenger sykehjemmet din hjelp. Har du noe du kunne tenke deg å selge så ta kontakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuelt

Vil du bidra med noen salgsvarer til vår julemesse?

-Beboere på sykehjem har ikke hatt anledning til å handle i butikkene siden mars måned. De har også brukt å få besøk av forskjellige leverandører som lager popup butikker på sykehjem. Dette har de heller ikke fått tilbud om siden pandemien startet. Derfor hadde det vært ekstra hyggelig om vi fikk til en julemesse i år, sier kultur og aktivitetslederen ved Nordberghjemmet.

Julemessen kan la seg gjennomføre ved at leverandører leverer varene sine til sykehjemmet med prislapper, og informasjon om vipps- og deres kontonummer. Så tar sykehjemmet av seg handelen på deres vegne.

- Planen er å ha julemesse fra den 1 til den 15. desember. Litt avhengig av om vi får nok leverandører, men vi har allerede noen påmeldte så julemesse blir det uansett.  Beboere og også ansatte vil da ha mulighet til å handle inn julegaver både til deg selv og andre på en trygg måte, forteller kultur og aktivitetslederen.

Er du interessert i å være leverandør ta kontakt: linda.jeppesen@diakonhjemmet.no